Oud-pastoor Van Midden en Jopke's Eerste Communie
We willen via een weg van voorbereiding met de kinderen toeleven naar deze bijzondere dag. De Werkgroep Eerste Communie begeleidt kinderen op hun weg naar het sacrament van de Communie. Tijdens de kennismakingsviering stellen de kinderen zich voor aan de geloofsgemeenschap.
Aan de hand van een project en een aantal bijeenkomsten laten we de kinderen en de ouders samen toeleven naar deze bijzondere dag.

Nu de Weurtse geloofsgemeenschap met ingang 1 januari 2015 deel uitmaakt van de fusieparochie H. Johannes XXIII kan het zijn dat in de toekomst de voorbereiding en de uitvoering op de H. Communie op een andere wijze zullen plaatsvinden dan tot nu toe.

Oud-pastoor Van Midden met de communicantjes
Logo Communiegroepnamen communicanten 2003