Knop Andreas
Knop Mededelingen
Knop Weurt

Altaarfragment (vroeger: Communiebank)

Rooster Eucharistievieringen in de H. Andreaskerk te Weurt:
Zaterdagavond
Aanvang: 19.00 uur, eens per maand
In de kerk
Zondagmorgen
In de kerk
Woensdagmorgen
In de pastorie

Het rooster van vieringen wordt steeds bekend gemaakt in het Andreaseblad en in De Koerier..
Elke 1ste en 3de zondag van de maand na de Eucharistieviering van 9.30 uur gelegenheid tot koffiedrinken in de pastorie.

Bijzondere vieringen
Voor bijzondere vieringen, zoals jubilea of andere gelegenheden die bijzonder herdacht mogen worden, is in overleg veel mogelijk.

Hoogfeesten en feesten volgens het kerkelijk jaar
Niet alleen in het reguliere leven van alledag zijn er feestelijke momenten, maar ook in de kerkgemeenschap en die mogen en willen we ook vieren, zoals:
de hoogfeesten van Pasen, Hemelvaart, Pinksteren en Kerstmis, deze leiden ons als christenen door het jaar heen. Maar ook Maria Lichtmis, Maria ten Hemelopneming, Allerheiligen en Allerzielen, Petrus en Paulus, Sint Jan, Gerardus Majella of het feest van de H. Andreas tekenen ons jaar. We hebben op ons genomen om hier steeds weer bij stil te staan.