Jopke gevormd door de bisschop
Op de leeftijd dat de kinderen jongeren worden en ze naar een andere school gaan, willen wij ze als kerk en als parochiegemeenschap, als ze dat wensen, de zegen en de kracht van de H. Geest meegeven. We willen ze in de volgende fase van hun leven sterkte, deugdzaamheid, kracht en liefde en ruimte aanreiken. Als kerk willen we aangeven dat ze er helemaal bijhoren en mogen zijn wie ze zijn: de toekomst voor en van onze gemeenschap.
Aanmelden is mogelijk via de Werkgroep Vormsel. Voor de gebruikte materialen tijdens de voorbereiding wordt een kleine vergoeding gevraagd.

Nu de Weurtse geloofsgemeenschap met ingang 1 januari 2015 deel uitmaakt van de fusieparochie H. Johannes XXIII kan het zijn dat in de toekomst de voorbereiding op en de uitvoering van het H. Vormsel op een andere wijze zullen plaatsvinden dan tot nu toe.

vormelingen stellen zich voor maart 2003vormelingen stellen zich voor maart 2003

Leden Vormselgroep
Miep Sanders Jonkerstraat 26